Cum să-ți cureți corect bucătăria. Locurile SECRETE în care se ascund bacteriile

În bucătărie se ascund mii de microbi care ne pot pune sănătatea în pericol. Află cum ar trebui să curățăm spațiul sigur și eficient.

De când a început pandemia parcă gătim mai des și petrecem mai mult timp cu familia în bucătărie. Ar trebui să devenim atenți pentru că devine și un spațiu plin de microbi, așa că trebuie curățat corect. E.coli sau Salmonella sunt doar câteva exemple serioase cu care ne putem confrunta.

Atunci când ne apucăm de curățenia ar trebui întâi să curățăm suprafețele de murdărie și microbi, iar mai apoi să dezinfectăm folosind o soluție pe bază de alcool, scrie Csid.ro. Este foarte important întâi să curățăm și abia apoi să dezinfectăm pentru că dacă suprafața este murdară, dezinfectantul ajunge mai greu la germeni. Totodată, ar fi bine să lași substanța să acționeze la suprafață câteva minute și abia apoi să ștergi. Există locuri secrete în care se ascund cele mai multe bacterii, ai mare grijă la ele. Printre acestea se numără: chiuveta, robinetul, bureții de vase, mânerele, tocătoarele și prosopul de vase. 

dev5

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel