Cum să profiți la maximum de oferta de închirieri mașini, prima dată când apelezi la acest serviciu?

Serviciile de închirieri mașini sunt preferate de tot mai multe persoane care au înțeles avantajele multiple pe care le oferă. Dacă te pregătești, la rândul tău, să apelezi pentru prima dată la o astfel de procedură, este necesar să cunoști o serie de amănunte esențiale. 

Tipuri de servicii de închirieri mașini 

Majoritatea celor interesați preferă închirierea pentru o durată scurtă de timp, care poate pleca de la o singură zi și ajunge la mai multe săptămâni. Varianta este ideală în cazul în care petreci doar câteva zile într-un oraș străin în care ai sosit cu trenul sau cu avionul. 

Ea este preferată și de cei care se pregătesc să pornească într-o excursie cu familia sau prietenii, însă nu dețin decât un model mic de automobil, care nu ar face față unui număr sporit de persoane sau de bagaje și nici nu s-ar descurca prea bine pe drumuri de munte sau de țară. De asemenea, reprezintă soluția potrivită atunci când participi la un eveniment monden sau la o întâlnire de afaceri și vrei să produci o impresie deosebită. 

Dacă deții sau administrezi o companie, vei fi cu siguranță interesat de serviciul de inchirieri masini pe termen lung, adresat în special firmelor. El este apreciat datorită faptului că oferă numeroase beneficii financiare și fiscale, precum deductibilitatea integrală a taxei pe valoare adăugată (TVA). În plus, datorită faptului că autovehiculele nu sunt înregistrate în patrimoniu, crește capacitatea de finanțare a firmei. Patronii apreciază și faptul că de sub administrarea companiei pe care o conduc ies și activitățile de mentenanță și administrare a parcului auto. 

În fine, un al treilea serviciu disponibil este cel de închirieri microbuze. El este apreciat de cei care pregătesc o deplasare la munte sau la mare într-un grup mai mare de prieteni. De asemenea, e folosit de colegii care merg împreună într-un team building sau de cei care au nevoie să ducă invitații la o nuntă, un botez sau o aniversare organizată undeva în afara orașului. Folosind un microbuz,  un grup de până la 9 persoane (inclusiv șoferul) poate să ajungă la destinație rapid, cu costuri reduse și în condiții confortabile. 

Alte informații relevante despre serviciile de închirieri mașini

Pentru a beneficia de serviciile Rent a car, trebuie să ai vârsta de minimum 18 ani și să deții un permis de conducere valabil de cel puțin 12 luni. În scopul completării contractului de închirieri auto, trebuie să prezinți actele de identitate în original atunci când îți este livrată mașina.

Fiecare autoturism este livrat sau ridicat de client cu rezervorul plin și trebuie returnat în aceleași condiții. În caz contrar, diferența de combustibil este plătită proprietarului la un preț ușor mai mare decât cel al pieței. 

Autoturismele închiriate au, toate, o vechime de cel mult 5 ani de la data fabricației. În plus, ele sunt supuse unei verificări tehnice amănunțite înainte de a-i fi înmânate clientului. Toate taxele și asigurările sunt plătite de către firmă, iar autoturismele sunt mereu echipate cu anvelope corespunzătoare sezonului. 

Apelează cu încredere la serviciul de închirieri mașini! La un preț avantajos, îți va oferi cea mai bună variantă pentru fiecare drum pe care trebuie să îl faci!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel