Cum îi stă lui Augustin Zegrean în tricou

Pentru că Augustin Zegrean a declarat că și el poartă tricouri, așa cum a purtat Traian Băsescu la mare, ne-am imaginat cum ar arăta președintele Curții Constituționale, într-un astfel de articol vestimentar.

”Dacă eu aş purta un tricou, ce aţi zice? Ar fi vreo problemă dacă aş purta un tricou? Şi eu port tricouri, am multe tricouri. Dar când poartă anumite persoane tricouri cu însemnele acelea de firmă, nu? E vreo problemă?”, a declarat Zegrean întrebat dacă este vreo problemă dacă preşedintele poartă un tricou pe care scrie ”votaţi un partid”, înainte ca Guvernul să depună plângere la CCR.

După ce a fost depusă plângerea, Zegrean a declarat că nu se poate pronunța pe subiect. Întrebat dacă el ar purta un tricou cu însemnele unui partid politic, Augustin Zegrean a răspuns scurt: "Doar după campania electorală".

VEZI ȘI: Zegrean o dă la întors. Nu a văzut pozele cu Băsescu în tricoul PMP

La insistențele jurnaliștilor, care au sesizat că președintele a purtat chiar la începutul campaniei electorale tricoul cu "Votez PMP", președintele Curții Constituționale a României a precizat că "eu nu l-am văzut nici purtând tricou, nici nepurtând tricou. Eu l-am văzut cu un tricou albastru", adică tricoul purtat la ultima suspendare. 

Imaginea de mai sus este un trucaj, un rod al imaginației noastre și al unui program de editare foto.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel