Cum faci cea mai bună ţuică fiartă. Ingredientele secrete pentru o aromă de excepție

Ema Apostu / 03 feb 2020 / 09:40 Salveaza PDF Comentarii

Țuica fiartă este nelipsită de la mesele îmbelșugate, alături de musafiri, în perioada rece. Iată ce trebuie să adaugi când o pui la fiert pentru o aromă de excepție.

Ingrediente

500 ml ţuică
5 linguriţe miere
10 boabe piper
10 cuişoare
1 vârf cuţit scorţişoară

Cum se prepară

Se pune ţuica într-un ibric la fiert cu piperul, scorţişoara şi cuişoarele. Când s-a încălzit de ies aburi se adaugă mierea şi se amestecă puţin. La primul semn de clocot, se ia de pe foc şi se acoperă, scsrie click.ro. Se servește în ceşcuţe mici de lut, cât mai strânse la gură, să se răcească încet şi să se concentreze parfumul.

Vezi și: Frigănele sărate. Cea mai rapidă și savuroasă gustare

"Poale-n brâu", rețetă. Plăcintele moldovenești de care nu te mai saturi!

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29