Cum arată La Plajă, parcul acvatic din Divertiland

La Plajă este primul segment din parcul de distracții Divertiland care se va deschide pentru publicul larg pe 14 august.

La Plajă este cel mai mare parc acvatic din România. Intânzându-se pe o suprafață de 70.000 de metri pătrați, La Plajă are mai multe distracții atât pentru cei mici cât și pentru adulți.

Principala atracție, așa cum o consideră propietarii, este piscina cu valuri, singura din România.

Următoarea distracție extremă este Kilimanjaro, o atracție care conține mai multe tobogane înalte.

Kilimanjaro

O altă atracție care îi crește andrenalina este Waterfall - compusă din 3 tobogane dintre care din unul se iese pe o platformă care simulează o cascadă.  

Alte atracții dure sunt Rainbow și Snake Pitt. La Plaja mai are peste 20 de cabane private VIP pentru cei care doresc intimitate și servicii extra : servire din partea staff-ului, mini-frigider, masă, scaune, prosoape, sezlonguri și wi-fi, puse la dispoziția clientilor prin inchiriere. Parcul acvatic mai dispune de o zona de 3000 de metri pătrati de plajă cu nisip, restaurante, snack baruri, cafenele, spații comerciale, unitate medicală, zonă pentru petreceri și terenuri de volei de plajă.

Prețul biletelor variază între 40 și 70 de lei.

Accesul la parcul acvatic La Plaja în timpul săptămânii îi va costa pe adulți și pe copii peste 1.20 metri 50 de RON. Copii mai mici de 1.20 metri, vor plăti doar 40 RON. Programul after-work din timpul săptămânii implică un cost de 40 de RON, cu intrare între orele 18-22.

Aventurile de weekend vor costa 70 de RON pentru adulți și 50 pentru copii cu înălțimea sub 1.20 m. Programul after-work din weekned cu intrare între 18-22, are valoarea de 60 de RON.

Studenții beneficiază de reduceri, în timpul săptămânii, ei plătind doar 45 RON, iar în weekend 55 de RON.

De asemenea, atât în timpul săptămânii cât și în weekend, familiile cu peste doi copii vor beneficia de reduceri de 50% pentru accesul copiilor.

Vor fi puse gratuit la dispoziția vizitatorilor următoarele servicii: parcare privată, securizată, vestiare, șezlonguri, umbrele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel