Cum arată Dinu Patriciu după transplantul de ficat

Dinu Patriciu, (62 de ani), se află într-o perioadă de recuperare, după ce, în preajma Crăciunului a  suferit o operație de transplant de ficat la o clinică din Milano. Wowbiz.ro a publicat poze cu omul de afaceri într-un scaun cu rotile, vizibil slăbit.

După operație, se pare că Patriciu a fost singur. Atât chinezoaica Chem, dar și fiica omului de afaceri au preferat să-și petreacă sărbătorile de iarnă în stațiuni excusiviste de iarnă. Singurele  persoane care l-au vizitat au fost fratele, Şerban Patriciu, dar și una dintre secretarele personale, Silvia Zagrai.

Anul 2012 se pare că a fost unul catastrolaf pentru omul de afaceri Dinu Patriciu. Afacerile i-au mers tot mai prost, o parte dintre aceste intrând în faliment sau în insolvență, Adevărul Holding a fost cedat lui Cristi Burci, iar starea de sănătate i s-a degradat de la o zi la alta, fiind necesară o intervenție chirurgicală de transolant de ficat la o clinică din Milano. De asemenea, conturile lui  Patriciu ar putea fi puse sub sechestru de bănci pentru datorii neachitate, iar în ultimele săptămâni, omul de afaceri caută cumpărători și pentru cele câteva avioane pe care le deține.

Iar ca tuturor acestora să i se pună capac, soția acestuia, Dana Rodica, a cerut divorțul și separaţia judiciară a bunurilor deţinute în comun, acuzându-l că, pe fondul unor relaţii extraconjugale şi al unei stări de sănătate precare, a înstrăinat bunuri comune şi a garantat obligaţiii asumate scriptic în favoarea celei cu care are o relaţie extraconjugală.

După operație, se pare că Patriciu a fost singur. Atât chinezoaica Chem, dar și fiica omului de afaceri au preferat să-și petreacă sărbătorile de iarnă în stațiuni excusiviste de iarnă. Singurele  persoane care l-au vizitat au fost fratele, dar și una dintre secretarele personale.

Dana Patriciu a argumentat că este căsătorită cu Dinu Patriciu din 1994, iar în timpul celor 18 ani de căsnicie au dobândit împreună bunuri imobile şi mobile, inclusiv tablouri, bijuterii, acţiuni/părţi sociale la diverse societăţi din România, Elveţia, Anglia, Luxemburg, Olanda, Germania, Franţa, Georgia, Cipru. Ea a indicat o cotă de contribuţie de 50% la dobândirea acestor bunuri.

Strategia prin care soția lui Dinu Patriciu ar putea recupera averea. Bătălia se duce la spital

 Dana Patriciu îşi motivează gestul, precizând că, în pofida încercărilor repetate de a-şi determina soţul să înceteze cu acest comportament, nu au reuşit să ajungă la o înţelegere amiabilă, ceea ce face necesară intervenţia instanţei de judecată. Primul termen de judecată a divorțului a fost stabilit de instanță la începutul lunii februarie.

Ea susţine că Dinu Patriciu a dispus de bunuri comune reprezentând piese de moblier şi de decor şi că mai multe obiecte de uz personal şi cadouri au dispărut din reşedinţa situată la Siliştea Snagovului. Ea afirmă că, prin acţiunile soţului său, patrimoniul comun a fost mult diminuat, iar stabilitatea economică a familiei este pusă în pericol în mod real.

Cine este Melanie Anne Che

Melanie Anne Chen este, din câte se pare, femeia care are grijă de finanţele lui Dinu Patriciu. Chinezoaica  are o poveste interesantă. Ea l-ar fi cunoscut pe român pe vremea când era angajată la Morgan Stanley, companie care a asigurat consultanţă vânzării Rompetrol către kazacii de la KazMunaiGaz. Chen a devenit celebră după ce şi-a dat în judecată propria companie pe motiv de discriminare. Pentru a evita un scandal de proporţii, firma i-a oferit un post de directoare, iar Melanie şi-a retras plângerea.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel