Cum arată "cea mai frumoasă nouă cabană de schi din lume” - GALERIE FOTO

Vila construită în Alpii francezi de multiplul campion mondial de freeriding Guerlain Chicherit a primit premiul pentru „Cea mai frumoasă nouă cabană de schi din lume” în cadrul World Ski Awards, a relatat vineri ziarul belgian "La libre Belgique".

Aceste premii, lansate anul trecut şi deja foarte apreciate de amatorii de vacanţe la munte, au fost desemnate pe baza votului exprimat, între 6 iunie şi 26 septembrie, atât de publicul larg, cât şi de specialiştii în domeniul turismului montan.

Bijuteria arhitectonică realizată de Guerlain Chicherit în staţiunea de schi Tignes les Brévieres, situată la o altitudine de 1.500 de metri, are o suprafaţă de 600 metri patraţi şi este decorată după chipul şi asemănarea proprietarului său, schior profesionist şi pilot de raliuri.

Amenajată în stil rock, metal, punk, sport şi arty, cabana este locul ideal pentru un pasionat al sporturilor cu multă adrenalină, care trăieşte în stil „Fast and furious". Dovadă în acest sens este o motocicletă din filmul cu acelaşi nume, care tronează în mijlocul livingului celei mai frumoase cabane de schi din lume.

CITEȘTE ȘI: Cele mai creative ambalaje. Idei de marketing geniale - GALERIE FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel