CSA Steaua, antrenor. Un fost stelist gata să preia echipa

Nana Falemi, fostul jucător de origine camerunează al Stelei a declarat la ProSport LIVE că se află în discuţii avansate cu Marius Lăcătuş pentru a antrena noua echipă a Armatei.

"Eu am crescut în Ghencea, sunt antrenor şi vreau să antrenez. Acolo e sufletul meu. E o şansă pentru mine să antrenez. Discuţia e pentru echipa de seniori. Eu am propus, am vorbit cu Lăcătuş pe treaba asta. Eu antrenor principal, Lăcătuş director tehnic. Am propus şi un plan de organizare al secţiei de fotbal. Include şi un plan de rebranding. Îmi place chiar dacă e un proiect greu, nu vreau să încep de sus. Dacă nu se va concretiza, pot să iau şi o grupă de juniori.Încă nu am primit un răspuns din partea lui (n.red. Marius Lăcătuş) că vom lucra împreună. Se va merge pe varianta de jucători tineri, 17-18 ani. Vom face selecţii de la echipele din Bucureşti şi din ţară pentru a face un loc bun cu care să promovăm. Ideea să aducem şi 5-6 jucători cu experienţă care să aducă un plus de valoare, să formeze osatura echipei. În momentul ăsta echipa va fi susţinută din bugetul Ministerului (n.red. Ministerul Apărării)", a declarat Nana Falemi.

”Fale” îşi caută colaboratori
 
Fostul jucător al roș-albaștrilor vrea în staff-ul său doar steliști. Acesta a vorbit despre revenirea lui Claudiu Răducanu în fotbalul românesc ca secund al său la Steaua Armatei.

”Mai vorbim pe Facebook. I-am spus că îl aştept, când vine în Bucureşti, să vină la o mişcare. El chiar vrea să lucreze cu mine. Mă gândesc că ar fi una dintre variantele pentru secunzii mei. Vreau să am un staff de încredere, cu oameni care au jucat la nivel înalt şi care să fie stelişti”, a spus Falemi, în cadrul emisiunii citate.

Nana Falemi, 42 de ani, a antrenat și la FCSB, în urmă cu doi ani, când a reuşit să califice după doi ani juniorii B ai clubului de fotbal la turneul semifinal. La scurt timp acesta fost concediat de către Massimo Pedrazzini, șeful Academiei din Ghencea, pe motiv că le dădea jucătorilor susținătoare de efort.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel