CS U Craiova, preluată de chinezi?

Oficialii celor de la CS U Craiova au ales să-și inaugureze săptămâna trecută noua arenă de cinci stele în compania cehilor de la Slavia Praga. Se pare că în spatele acestui amical se află intenția oltenilor de a vinde echipa către finanțatorii chinezi care deţin echipa cehă, susţine cei de la DigiSport.

Prezent în cadrul emisiunii Fotbal Club, de la DigiSport, Gheorghe Mulțescu, fostul tehnician al CS U Craiovei, a spus că cel mai important în această ecuație rămâne echipa.

"Nu contează cine e patron, contează ca Universitatea Craiova să continue să aibă rezultate, să joace. E nevoie de bani pentru asta. Dacă vin şi se vor câştiga trofee, totul e în regulă", a comentat Mulţescu informaţia, la Fotbal Club.

Pachetul majoritar de la CS U Craiova ar putea fi cedat către finanțatorii chinezi care deţin Slavia Praga, relateaza DigiSport.ro. Slavia Praga este o grupare care este finanțată în prezent de către un grup de investitori chinezi, practic aceeași companie care a devenit, în mod oficial, principal patronat al Rompetrol.

"Nu pot vorbi acum. Orice informaţie pe care o avem de comunicat o comunicăm pe site-ul oficial al clubului", a spus Mihai Rotaru, patronul actual al echipei, pentru sursa citata.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel