Cream, AMENINȚATĂ cu moartea după scandalul de la Exatlon

Claudia Pavel, alias Cream, este amenințată cu moartea după eliminarea de la Exatlon care s-a lăsat cu scandal.

Cântăreața s-a certat la cuțite cu Anca și Diana Bulimar, și-au aruncat vorbe grele, iar la momentul în care Claudia a trebuit să-și ia ramas bun de la echipă, artista i-a pupat pe toți, mai puțin pe cele două sportive.

Gestul ei a fost condamnat de fanii celor două și nu numai. Arista a început să primească zeci de mesaje jignitoare pe conturile de socializare. Familia nu le-a luat în seamă până în momentul în care Claudia Pavel a fost amenințată inclusiv cu moartea, scrie Wowbiz.

[citeste si]

"Bună, Claudia! Vreau să știi că te aștept la aeroport să-ți scot ochii și să-ți sparg dinții (...)", "O să regreți că trăiești", sunt doar câteva din mesajele pe care artista le-a primit, celelalte neputând fi reproduse din cauza cuvintelor jignitoare și amenințărilor șocante.

Plângere la Poliție

Familia artistei este disperată și vrea să meargă la Poliție pentru a depune plângere.

"Familia Claudiei angajează gărzi de corp. Nu se poate așa, până unde s-a ajuns! Claudia a fost amenințată cu moartea. Suntem foarte speriați, lucrurile au luat-o pe o cale complet greșită, de neînțeles. Claudia primește mesaje foarte urâte, primește amenințări cu moartea și ne este teamă pentru siguranța ei și a familiei noastre. Vom lua măsuri măsuri și angajăm și firmă de securitate", a spus Paula Pavel, sora lui Cream, pentru Wowbiz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel