EXATLON eliminare Claudia Pavel (CREAM). GEST neașteptat. "Nu-mi vine să cred"

Foto Facebook
Foto Facebook

Claudia Pavel (Cream) a fost eliminată din cadrul emisiunii Exatlon.

EXATLON ELIMINARE 6 februarie. "Momentul cel mai greu e când eu voi rosti un nume. Se întoarce în România, la prieteni, la familie, se desparte de echipa lui lângă care a suferit, a lăcrimat... Numele celui care părăsește Exatlon România este Claudia", a spus Cosmin Cernat, marți seară.

EXATLON ELIMINARE 6 februarie. "Nimic nu este întâmplător. (...) Aș minți dacă aș spune că nu mi-aș fi dorit să rămân, dar eu tot timpul privesc în viitor. Acum ce să zic... abia aștept să ajung la puișorul meu acasă. Asta este situația", a spus Claudia Pavel, care anterior declarase că vrea să rămână în cadrul competiției.

EXATLON ELIMINARE 6 februarie. De asemenea, a fost rugată să transmită un mesaj pentru echipa ei: "Nu-mi vine să cred că îmi voi lua adio de la ei. Vă mulțumesc tuturor pentru fiecare secundă. A fost o aventură grozavă. Să vă uniți și să mergeți mai departe. Vă mulțumesc!".

EXATLON ELIMINARE 6 februarie. De menționat că și-a luat la revedere de la colegii ei "mai puțin de la Anca și de la Diana Bulimar. Se întâmplă, sunt lucruri peste care oamenii nu pot trece", a spus Cosmin Cernat.

[citeste si]  

Internauții au taxat imediat gestul vedetei pe Facebook. Iată câteva mesaje: "Cât de urât din partea Claudiei că nici măcar nu le-a băgat în seamă pe Anca și Didi... Rușine!", "Cum să nu-ți iei rămas bun și de la celelalte două", "Nici măcar nu și-a luat la revedere de la fete".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel