Corupția Ucide, mesaj despre viitorul premier după plecarea lui Grindeanu

FOTO AGERPRES
FOTO AGERPRES

Corupția Ucide a reacționat, pe pagina de Facebook, după votul moțiunii de cenzură și a transmis un mesaj către Klaus Iohannis cu privire la viitorul premier.

"După demiterea Guvernului Grindeanu, democrația din România se află într-un moment critic. Liviu Dragnea va încerca să își impună o nouă marionetă la Palatul Victoria. Va încerca să își justifice propunerea vorbind din nou despre majoritatea parlamentară PSD-ALDE și va trece sub tăcere faptul că PSD este un partid fragmentat de tensiuni interne, care tocmai și-a devorat omul prin care a încercat să arunce țara în haos, cu OUG 13.

Liviu Dragnea are nevoie de un alt Sorin Grindeanu, de data aceasta unul pe a cărui fidelitate să fie absolut sigur și cu ajutorul căruia să mai încerce încă o dată să îi pună la adăpost pe cei acuzați de corupție, inclusiv pe sine însuși. Îi cerem președintelui Iohannis să nu cedeze presiunii PSD și să desemneze pentru formarea unui cabinet un prim/ministru independent de cercurile de interese ale corupților, o persoană profesionistă și integră, mai presus de orice suspiciune că ar urma să satisfacă interesele nelegitime ale grupului construit în jurul lui Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu", se arată pe pagina Corupția Ucide.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel