Moțiunea de cenzură. Traian Băsescu: Greșeala lui Sorin Grindeanu

Fostul președinte Traian Băsescu consideră că Sorin Grindeanu a greșit când s-a aliat cu Victor Ponta.

Grindeanu l-a depășit cu mult pe Dragnea la încrederea electoratului, iar Dragnea nu a suportat să se nască un nou lider. Acum se dorește umilirea lui Grindeanu, toată lumea a fost pe el. S-a declanșat o campanie a corpului de balet al lui Dragnea. A greșit și Grindeanu că și l-a luat ca aliat pe Victor Ponta, acesta este departe de a fi simpatizat.

PNL trebuie să își dorească să guverneze, astăzi s-a observat că fără minorități, moțiunea pica.”, a spus Băsescu la B1.

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară nu crede că Florin Georgescu va fi premier și este de părere că cele ”patru doamne ale PSD-ului” nu sunt calificate pentru această funcție.

”Este posibil ca Liviu Dragnea să propună un ministru din cele patru doamne ale PSD-ului. Nu sunt pregătite nici pentru funcția de primar. Toate (Carmen Dan, Olguța Vasilescu, Gabriela Firea și Sevil Shhaideh) sunt axate pe imagine. Din secretară de la Videle, nu ai cum să fii prim-ministru. Din televiziune, nu poți să fii prim-ministru. Funcția asta e complicată, e gigant, e mult mai complicată decît cea de președinte. Trebuie să cunoști toate conexiunile între instituții.”, a spus acesta la B1.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel