Consolările lui Traian Băsescu

După ce, dumincă, preşesintele Traian Băsescu, a făcut apel la solidaritate și a declarat că îşi va dona salariul într-un fond de solidaritate, astăzi, după întâlnirea cu grupurile parlamentare care suţin guvernul, a spus că Romania este departe de a fi în categoria ţărilor aflate în cea mai mare dificultate.

"Concluzia la care am ajuns privind ce se întâmplă în Europa în momentul de faţă este că, dacă suntem corecţi, România este departe de a fi în categoria ţărilor care sunt în cea mai mare dificultate. Sunt alte ţări în zona euro în situaţii mai dificile", a afirmat Băsescu.

Preşedintele nu scapă ocazia de a încerca să consoleze populaţia, preciziând de fiecare dată necesitatea luării unor astfel de măsuri şi cauzele care au adus Romania într-o situaţie disperată.

"Consider că acest program este un program care să ne menţină suveranitatea. Am observat că statele care au ajuns în mare dificultate financiară cedează foarte mult din suveranitate pentru a-şi plăti datoriile", a adăugat Băsescu

Până acum, încercările sefului staului nu au avut niciun rezultat. Oamenii ameninţă cu proteste de amploare în faţa Guvernului şi a Preşedenţiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel