Condus la şcoală de tatăl deghizat în fiecare zi altfel - GALERIE FOTO

Un tânăr din Statele Unite ale Americii nu o sa uite niciodată primul an de liceu. Asta pentru că tatăl lui îl conducea în fiecare zi la autobuzul şcolii îmbrăcat în diferite costume.

Dale Prince povesteşte că totul a început în prima zi de liceu a copilului său, Rian.

"Eram în dormitor, iar Rian aştepta autobuzul în faţa casei. La un moment dat soţia mi-a spus să ieşim din casă şi să-i facem cu mâna, când pleacă.

Din acel moment Dale a făcut acest gest în fiecare dimineaţă, dar nu oricum, ci costumat în diferite personaje. Desigur, că tânărul nu ştia ce pune la cale tătăl său şi a fost ruşinat în prima zi, mai ales că autobozul era plin de elevi care râdeau.

Spre uimirea lui Rian, tatăl său a continuat să-i facă cu mâna, iar într-un an a purtat nu mai puţin de 170 de costume diferite.

"Primele dăţi îmi era ruşine, însă apoi m-am obişnuit şi a devenit chiar distractiv", spune băiatul

De-a lungul timpului bărbatul a fost costumat în pirat, eroi de filme, Michael Jackson, diferite animale. Întrebat de un ziarsit local cum a reuşit să facă rost de ele, Dale Prince a declarat că familia sa avea o colecţie destul de mare de costume de Halloween, iar pe unele le-a împrumutat de la vecini. În total, acesta a reuşit să chletuiască mai puţin de 50 de dolari.

"Nu a fost chiar aşa de uşor", a spus Dale. "Rian pleca la 7:10 şi aştepta autobuzul 4-5 minute. Aşadar eu trebuia sa ma echipez în maxim 4 minute pentru a ieşi în faţa casei înainte să plece maşina".

În ficare zi tătăl a fost fotografiat de soţia sa, care a făcut

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel