Codrin Ștefănescu despre șoferul cu plăcuțele "M..e PSD": Sfidează 850 de mii de membri

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Social-democratul Codrin Ștefănescu susține că șoferul care și-a înmatriculat mașina în Suedia cu numărul "M..e PSD" sfidează membrii și simpatizanții PSD.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, este de părere că oamenii legii au procedat corect atunci când i-au făcut dosar penal șoferului care avea numărul de înmatriculare "M..e PSD".

"Se face prea mult caz"

“Se discută prea mult despre o chestiune fără importanţă. Se face prea mult caz pentru ceva care nu există. Posesorul acestui autoturism trebuia să ia în calcul că dacă vii tu din Suedia aici în România, cu un astfel de număr care sfidează aici în România vreo 850 de mii de membri ai acelui partid şi vreo câteva milioane de simpatizanţi, era normal să te gândeşti că, Doamne fereşte, unde mergi prin ţară sunt şi români care susţin acest partid şi care nu tolerează o astfel de abordare, o abordare cretină, în sensul ăsta, mai ales când mergi cu copilul în maşină, adică sunt oameni care sunt total inconştienţi (...). Se face prea mult tam-tam. Când faci o astfel de bravadă încălcând toate legile suporţi şi consecinţele”, a declarat Codrin Ştefănescu, la RFI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel