Șoferul cu numărul auto "M..e PSD", dosar penal. Avocat Fenechiu: Eroare a poliției în lanț

Avocatul Daniel Fenechiu susține că, în cazul șoferului care și-a înmatriculat mașina cu numărul "M..e PSD" și care s-a ales cu dosar penal, s-a făcut o eroare gravă.

"Mașina aia nu trebuia să intre în România indiferent că numărul acela este sau nu preferențial. Noi avem o lege 61/1991, care stabilește (...) că într-o asemenea situație se aplică o sancțione Contravențională și se iau măsuri. e limbaj obscen, nu contează despre cine este vorba, e cât se poate de clar care este intenția, deci nu trebuia să intre în țară. 

Lucrul numărul doi, după ce a intrat în țară și s-a iscat toată vâlva asta, să ajungi să faci un dosar penal în condițiile în care, făcând o verificare foarte simplă, puteai să afli ceea ce a spus Ambasada Suediei în mod public, cum că există un număr pe care ți-l alocă mașinii și un număr preferențial. În momentul în care se aplică în mod preferențial, informează autoritatea suedeză că ești obligat să ai la tine și numărul de bază al mașinii, pentru că dacă o țară nu acceptă numărul preferențial să folosești numărul normal. La frontieră trebuia să i se spună 'domnule, cu numărul ăsta nu intri în România pentru că transmite un mesaj vulgar'. Este o eroare a poliției în lanț", a declarat avocatul Daniel Fenechiu la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel