CM 2018: Brazilia, sărbătoare în stil tradiţional. Ce şi-a permis antrenorul

Brazilia. foto: facebook / @fifaworldcup
Brazilia. foto: facebook / @fifaworldcup

Selecţionerul Braziliei a sărbătorit cu caipirinha calificarea în optimile de finală la CM 2018.

Tite, selecţioner Brazilia, a sărbătorit cu caipirinha (băutura tradiţională braziliană - n.red.) calificarea în optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal 2018, după victoria cu 2-0 în faţa Serbiei, miercuri seara la Moscova, în ultima etapă din Grupa E a competiţiei.

"În această seară îmi voi permite o caipirinha, doar una singură", a declarat Tite. "Această echipă a generat mari aşteptări pentru că şi-a dominat adversarii în preliminariile mondiale şi în meciurile amicale, însă Cupa Mondială reprezintă un nou start, un ciclu proaspăt", a adăugat el.

Antrenorul naţionalei "Canarinha" şi-a lăudat totodată elevii pentru modul în care au făcut faţă imensei presiuni de a reprezenta Brazilia la Cupa Mondială. "Ai nevoie de o echipă care să reziste mental, care este echilibrată şi care are piese de schimb (înlocuitori) pentru momentele importante. Dacă jucătorii noştri nu erau pregătiţi corespunzător, nu ne-am fi descurcat aşa de bine", a precizat Tite.

Brazilia a avut un debut ezitant la CM 2018, fiind ţinută în şah de Elveţia (1-1), iar apoi a învins greu Costa Rica (2-0), cu două goluri marcate în prelungiri, terminând pe primul loc în grupă graţie succesului în faţa Serbiei (2-0). În optimi, brazilienii vor înfrunta echipa Mexicului.

Vezi şi: Brazilia - Serbia, rezultat final. Se mai cunoaște un meci din optimi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel