Club din Liga 1, somat să-și schimbe denumirea. Un nou caz FCSB

Liga I
Liga I

Gigi Becali a schimbat numele echipei în FCSB, după ce a pierdut procesul cu Armata pentru numele Steaua. Acum, un alt club din Liga 1 e forțat să se redenumească.

Clubul Juventus București a fost somat de italienii de la Juventus Torino să-și schimbe numele, iar din vară echipa s-ar putea numi FC Colentina, după cum a anunțat antrenorul Marin Barbu.

"Juventus Torino ne-a somat să ne schimbăm numele. Italienii puteau să ne dea în judecată și să plătim daune. Patronul nostru a luat totul în serios și a cerut răgaz până la finalul campionatului, iar din sezonul următor ne vom numi altfel.

Cel mai probabil o să fie un nume din perioada dintre primul și al doilea război mondial. Atunci era o echipă numită FC Colentina", a spus Marin Barbu la conferința de presă, potrivit Pro X, scrie Prosport.

Clubul bucureștean a fost înființat în 1922, sub numele de Romcomit, iar din 1924 a purtat denumirea de Juventus București. Juventus Torino a fost creat în 1897, sub numele de Sport Club Juventus.

Până la schimbarea denumirii, clubul aflat pe ultimul loc în Liga 1 ar putea fi preluat de un grup de investitori chinezi, aceștia fiind prezenți la meciul cu FCSB, 0-4.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel