Juventus Bucureşti se mută pe stadionul "Gloria" din Buzău

Echipa de fotbal Juventus Bucureşti, ''lanterna roşie'' a Ligii I, ar urma să joace meciul cu FC Viitorul Constanţa din luna februarie 2018 pe stadionul ''Gloria'' din Buzău.

Preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Buzău, Adrian Petre, a declarat pentru AGERPRES că buzoienii sunt împătimiţi ai fotbalului şi vor veni în număr mare la stadion.

Pe 20 ianuarie 2018, reprezentanţii Ligii Profesioniste de Fotbal vor veni să verifice ultimele retuşuri în vederea omologării stadionului, este nevoie de îmbunătăţirea sonorizării şi a sistemului de supraveghere video, dar şi câteva detalii de mai mică importanţă, a mai declarat sursa citată.

Potrivit lui Petre, primul meci pe stadionul din Crâng ar urma să se desfăşoare anul viitor în luna februarie. Dacă lucrurile vor decurge conform planificării, echipa Juventus Bucureşti ar putea întâlni pe 10 februarie 2018 echipa Viitorul din Constanţa pe un stadion arhiplin, a mai declarat sursa citată.

Juventus şi-a desfăşurat meciurile de pe teren propriu în prima parte a campionatului pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel