FCSB, tensiuni. Steliștii s-au înjurat pe teren

FCSB a câştigat cu Juventus, scor 4-0. Echipa lui Dică s-a apropiat din nou la 5 puncte de CFR Cluj, dar tensiunile în sânul echipei sunt mari.

În meciul cu Juventus, două momente au fost surprinse de camerele TV, chiar în transmisia întâlnirii, în care jucătorii lui Dică îşi adresează cuvinte extrem de dure, scrie GSP.

Niţă versus Bălaşa, minutul 61:

O centrare din partea stângă de atac a celor de la Juventus, Niţă a ieşit să prindă mingea, Bălaşa a urmărit şi el şi portarul l-a lovit cu genunchiul în spate pe coechipierul său. După ce ei s-au busculat, Niţă s-a ridicat extrem de nervos şi s-a îndreptat ameninţător spre Bălaşa: "Am zis eu... Ridică-te, du-te-n p..a mea!". Niţă a fost oprit cu greu de Morais, care s-a interpus între goalkeeper şi fundaş pentru a aplana conflictul.

Budescu versus Tănase, minutul 62:

Budescu a reuşit o centrare perfectă, practic o pasă de gol pentru Tănase, care însă a ratat, a trimis cu capul peste poartă. Budescu a reacţionat nervos şi i s-a putut citi pe buze fix aceeași înjurătură pe care o folosise Niță la adresa colegului său pentru faptul că nu i-a fructificat pasa.

Însă se pare că jucătorii nu se înjură doar între ei pe teren. Reamintim că în înfrângerea de la Plzen, Alibec a vrut să bată o lovitură liberă, dar nu a fost lăsat de Bălașa. S-a uitat spre bancă, antrenorul Dică a decis să execute Bălașa, moment în care Alibec s-a întors nervos și l-a înjurat pe Dică.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel