Clipul care a fost văzut de opt milioane de oameni, în trei zile-VIDEO

clip
clip

Cu câteva zile în urmă, în Arabia Saudită, în jur de 14 femei din cele 70 care participau la Women2Drive (campanie care își propune să schimbe societatea ultraconservatoare) au fost arestate.

Una dintre femeile reţinute de autorităţi a povestit că a fost pusă să semneze un act prin care era obligată să nu mai conducă niciodată. În Arabia Saudită nu există nicio lege care interzice femeilor să conducă maşini, dar autorităţile ultraconservatoare refuză să le acorde permis de conducere. Poliţiştii obişnuiesc să le amendeze şi să le aresteze pe femeile pe care le observă în trafic la volanul unei maşini.

Pe marginea acestui subiect, au apărut diferite clipuri pe Youtube, dar dintre toate unul a reușit să strângă foarte multe vizualizări. Comedianul Hisham Fagged a făcut o perodie după melodia lui Bob Marley, ”No woman, no cry”, care a fost văzută, în timp record de șapte milioane de oameni. Piesa are versurile schimbate și se potrivește perfect cu situația din Arabia Saudită. Nu a făcut acest clip pentru vreun demers politic, ci pentru a distra oamenii.

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel