Ciucă, întrebat de susținerea pentru Geoană sau Ciolacu la prezidențiale / Detalii despre neînțelegerile PNL - PSD

Agerpres
Agerpres

Președintele PNL Nicolae Ciucă a vorbit despre comasarea alegerilor și negocierile dintre PNL și PSD.

Luni seară, Nicolae Ciucă, președintele PNL, a participat la Realitatea Plus, la emisiunea Culisele Statului Paralel, moderată de Anca Alexandrescu, unde a fost întrebat de comasarea alegerilor, candidatul liberalilor la președinția României și negocierile cu Partidul Social Democrat.

În privința discuțiilor cu PSD, Nicolae Ciucă a spus că acestea „continuă, sperăm ca la finele săptămânii să luăm o decizie (n.r. despre comasarea alegerilor). Continuăm să analizăm“.

Liderul PNL a mai precizat că în momentul de față există „orice discuții pe funcții, în momentul de față nu ar trebui să fie pe agenda de negocieri, pentru că mi se pare incorect pentru români și să le spunem: Gata, s-a rezolvat, asta este direcția pe care trebuie să mergeți!. Este absolut corect va funcția de președinte să fie rezultatul votului poporului“.

Anca Alexandrescu l-a întrebat pe Nicolae Ciucă dacă ar susține un candidat PSD la Primăria Capitalei.

„Aș susține un candidat PNL la primăria Capitalei și întotdeauna există si a treia soluție, motiv pentru care PNL își pregătește armata/activul de partid pentru a-și susține candidatul“, a spus Nicolae Ciucă.

În ceea ce privește susținerea pentru Marcel Ciolacu la președinția României, Nicolae Ciucă a precizat clar „nu sunt membru PSD, sunt membru PNL și voi susține întotdeauna candidatul liberal“.

De asemenea, nu a agreat nici susținerea unui candidat comun împreună cu PSD.

„PNL nu poate să nu aibă un candidat la alegerile prezidențiale, PNL este un partid istoric, partidul cu cea mai îndelungată istorie din politica europeană și nu văd de ce nu ar avea candidat (…) Nu putem să ne înțelegem chiar în toate situațiile. Știți cum se spune, dă Doamne mintea omului de pe urmă, vom vedea“, a spus Nicolae Ciucă.

„L-ați susține pe Geoană la președinție? Există astfel de zvonuri că ar există negocieri între o grupare din PNL cu acesta?“, a mai întrebat Anca Alexandrescu.

„În PNL nu există grupări și tocmai v-am răspuns că PNL va susține un membru al partidului“, a conchis Nicolae Ciucă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel