Cîrstoiu, candidat PSD-PNL la Capitală. Gabriela Firea: Pot să lupt și în alte forme pentru București

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Gabriela Firea a făcut scurte comentarii, înaintea conferinței de presă, unde s-a anunțat decizia PSD - PNL privind candidatul comun la Primăria Capitalei, în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu.

'Odată tranșată situația nu ar fi fair play să comentez. O candidatură independentă ar contrazice tot ce am spus până acum. Sunt om de echipă. Trebuie să mă resetez. Trebuie să iau de aici înainte deciziile (n.red dacă va candida la europarlamentare). Socotelile nu le pot încheia cu Bucureștiul. Lupt de mulți ani pentru București. Pot să lupt și în alte forme, am făcut-o și ca ministru, și în Parlament. Este prea devreme să spun ce voi face peste patru ani.', a spus Gabriela Firea, pe holurile Parlamentului, înainte de conferința de presă în care PSD și PNL l-au anunțat pe medicul Cătălin Cîrstoiu drept candidat comun la Primăria Capitalei.

Amintim faptul că premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD, Nicolae Ciucă, președintele PNL și Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al PSD-PNL la alegerile pentru Primăria București, împreună cu președintele PSD București, Gabriela Firea, și președintele PNL București, Sebastian Burduja, au avut o conferință de presă miercuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel