Ciprian Deac e optimist în privinţa calificării CFR-ului în play-off-ul Ligii Campionilor

Mijlocaşul Ciprian Deac s-a arătat optimist în privinţa şanselor campioanei României, CFR Cluj, de a trece de celtic Glasgow, în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal.

"Nu mergem cu gândul că nu avem nicio şansă, ei sunt favoriţi, dar nu mai avem nimic de pierdut, am început din turul întâi, am ajuns în turul al treilea, sperăm să trecem de Celtic, să ajungem în play-off... Nu-i uşor să pleci din turul întâi, să depăşeşti echipe grele cum am făcut noi, dar am arătat că putem trece de oricine", a spus Ciprian Deac, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

Fotbalistul de 33 de ani, care a cucerit şapte trofee interne în cariera sa, îşi doreşte un rezultat pozitiv în primul meci al dublei: "Dacă vom face un meci bun, vom obţine un rezultat pozitiv. Meciurile din cupele europene sunt diferite faţă de cele din campionat, aşa că va fi un meci de care pe care. Noi avem stilul nostru, este important să ne facem jocul şi să nu primim gol acasă, apoi vom vedea în Scoţia ce va fi".

CFR Cluj a trecut de FC Astana şi Maccabi Tel Aviv în primele două tururi preliminare ale Ligii Campionilor, iar dacă va trece şi de Celtic va da piept cu Slavia Praga în play-off.

Deac afirmă că publicul va juca un rol extrem de important în meciul de miercuri şi a făcut apel la fani să vină în număr cât mai mare pe stadion.

"Mi-ar plăcea să jucăm cu un stadion plin, suporterii să pună presiune pe scoţieni, aşa ar fi frumos... Va fi un meci deosebit, nu în fiecare an joci cu asemenea echipă, mi-ar plăcea ca fanii să vină în număr cât mai mare la stadion", a spus Ciprian Deac.

Partida dintre CFR Cluj şi Celtic va avea loc miercuri, de la ora 21:00, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, iar manşa secundă se va juca pe Celtic Park, în data de 13 august.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel