Ciorba perfectă. Secretul cu care nu dai greș

Rodica Mitu / 19 oct 2019 / 05:29 Salveaza PDF Comentarii

Ciorba nu lipsește de pe masa românilor. 

În bucătăria românească, ciorbea este importantă, fiind servită inclusiv la ocazii speciale. Existe anumite trucuri legate de acest preparat.

Prima apă în care au fost fierte legumele trebuie aruncată. Adaugă sare în apa în care fierb legumele. Dacă pui sarea la final, în farfurie, ciorba nu va avea același gust.

De asemenea, trebuie să ai grijă și cât timp fierbi legumele. Se vor pierde proprietățile nutritive dacă sunt fierte excesiv.

Pentru o ciorbă savuroasă este bine să adaugi ingredientele în următoarea ordine: carnea, apoi legumele tari, urmate de legumele moi, notează divahair.ro.      

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25