Ciolacu îi spune lui Cîrstoiu să iasă să dea explicații: Doar așa poate merge înainte la Primăria Capitalei / video

Foto: Roxana Neagu
Foto: Roxana Neagu

Premierul Marcel Ciolacu a vorbit despre candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei.

Aflat într-o vizită în Emiratele Arabe Unite, premierul Marcel Ciolacu a fost întrebat de jurnaliștii români despre posibilitatea ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie retras din cursa pentru Primăria Capitalei.

„Eu nu cer nimănui să se retragă sau nu. Având o experiență politică mai mare decât domnul doctor Cătălin Cîrstoiu, eu i-am făcut o recomandare, și direct, dar și prin intermediul dumneavoastră: Domnul Cîrstoiu trebuie să iasă, să țină o conferință de presă așa cum am convenit și cu domnul președinte Nicolae Ciucă și să explice toate aspectele apărute în spațiul public.

Nu vom putea merge înainte până nu se va întâmpla acest lucru și până ce domnul Cristoiu nu va explica toate aspectele apărute în spațiul public. Până atunci, dânsul nu poate merge înainte din postura de candidat al coaliției. Acest lucru l-am convenit împreună cu domnul Nicolae Ciucă și cu domnul Cătălin Cîrstoiu.

Domnul Cîrstoiu trebuie să iasă în spațiul public și să explice toate aspectele, altfel nu vom putea merge înainte. Toți trei am luat decizia că domnul Cîrstoiu trebuie să iasă și să explice“, a spus Marcel Ciolacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel