Ciolacu, Ciucă, Hellvig sau Simion președintele României? Candidatul cu prima șansă. Chirieac: Atenție: În situația în care va fi un singur candidat!

foto: Freepik
foto: Freepik

Bogdan Chirieac a făcut o analiză privind variantele luate în calcul pentru anul electoral 2024. 

Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă sau George Simion la șefia Guvernului?

„Dacă unul dintre cei doi - Marcel Ciolacu sau Nicolae Ciucă - va merge la președinție, celălalt va merge la conducerea Guvernului. Unul merge la președinție, celălalt la șefia Guvernului - fie Ciolacu, fie Ciucă. Însă este puțin probabil ca George Simion să fie numit premier al Guvernului României. Cel puțin nu acum”, a zis Bogdan Chirieac la România TV.

3. George Sim... (george-simion_45106200.jpg)

Rezultate în Parlament

„Le-ați arătat corect: PSD, PNL, AUR, USR. Probabil că ordinea este pe undeva pe aici. Să adăugăm UDMR care face 5-6% care, cu siguranță, va fi în Parlament. PSD și PNL nu vor avea majoritate. Probabil cu UDMR vor fi la majoritate. Dar acest lucru depinde de starea economiei. Economia stă foarte rău. Acum se jupoaie mediul privat. Foarte multe investiții mari, străine sunt blocate de taxa aceea de 1%.

În același timp, începe dezmățul în zona bugetară. Au dat ordonanță să poată angaja, din nou, cu ghiotura, cu camionul, să facă 10% din personal șefi înapoi, cu mașini, cu șoferi, cu secretare, cu birouri și așa mai departe. Pe de-o parte se cheltuie fără limită, pe de altă parte, mediul privat este sugrumat. În plus, nu funcționează e-Factura, ANAF este o catastrofă, la fel ca și Marcel Boloș care, mă rog, dacă aș suferi de teoria conspirației, aș crede că este pus de ruși ca să ne împiedice în mersul nostru”, a zis Bogdan Chirieac.

4. -imagine fara descriere- (ciuca3_26388500_34926100.jpg)

Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă, Eduard Hellvig sau George Simion președintele României? 

2. Foto: DC N... (marcel_ciolacu_dcnews_2_35802500.jpg)

Prima șansă la prezidențiale o are Marcel Ciolacu, dacă nu cumva Nicolae Ciucă va fi candidatul alianței. Atenție: În situația în care va fi un singur candidat! Dacă nu... vor candida toți patru. De fapt... toți trei pentru Eduard Hellvig ar veni doar în locul lui Nicolae Ciucă. Doar în această situație ar candida Eduard Hellvig”, a zis Bogdan Chirieac la România TV.

5. Inquam Pho... (eduard-hellvig-bolos_91562600.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel