Cinci fani ai clubului Grasshopper au primit interdicţii pe stadioanele elveţiene

Cinci fani ai echipei de fotbal Grasshopper Zurich au primit interdicţii de a mai intra pe stadioanele din Elveţia între doi şi cinci ani, din cauza incidentelor provocate duminică la meciul cu FC Lucerna, care au dus la întreruperea partidei, relatează Reuters.

La scorul de 4-0 pentru Lucerna, rezultat care o condamna Grasshopper la retrogradare după 68 ani de prezenţă în prima ligă, câteva zeci de fani au ameninţat că vor pătrunde pe teren şi au provocat suspendarea meciului. Fanii echipei vizitatoare au cerut şi echipamentul jucătorilor favoriţi, considerând că nu sunt demni să-l poarte. Câţiva jucători s-au conformat după minute de negociere cu oficialii clubului. În timpul incidentului, un jucător a suferit un abuz de natură rasială.

Liga elveţiană de fotbal (SFL) a precizat că doi fani care au atacat un jucător al lui Grasshopper, alături de alţi trei care au pătruns pe teren, au fost sancţionaţi cu interdicţie de a mai intra pe stadioane între doi şi cinci ani. Alţi 57 de suporteri care au provocat incidentul au fost identificaţi şi ar putea primi de asemenea sancţiuni a precizat SFL. 

Rezultatul meciului dintre Grasshopper şi Lucerna de duminica trecută nu a fost stabilit încă, dar echipa din Zurich, cu 27 titluri în palmares, este virtual retrogradată. 

Vezi și: Fotbal: Preşedintele clubului Grasshopper Zurich, ameninţat de propriii suporteri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel