Chirilă, replică pentru "telespectatorii de televiziuni de penali"

Tudor Chirilă le-a dat un răspuns dur "postacilor de partid și telespectatorilor de televiziuni de penali" după ce mai multe voci l-au îndemnat să își vadă de muzica lui decât să exprime opinii în politică.

"În America nu este o crimă să îți exprimi, ca artist, opinii politice fără ca asta să însemne că faci politică. Cred că distincția e importantă. Iar acest top 50 de mai jos cuprinde nume mari și surprinzătoare, aș zice: Niki Minaj, Madonna, Katy Perry, Kanye West, Megadeth, Beyonce, etc. În România clasa politică nu își dorește o societate în care artiștii să-și asume un rol civic, să-și exprime opiniile vis-a-vis de derapajele politicienilor.

De ce nu-și doresc asta? Pentru simplul fapt că poporul trebuie să rămână cu simțurile adormite, iar implicarea artiștilor în societatea civilă i-ar putea ajuta pe oameni să înțeleagă mai mult. Și dacă ar înțelege mai mult ar fi periculos pentru politicieni pentru că nu și-ar putea vedea liniștit de sifonarea banilor din contractele cu statul.

[citeste si]

Așa că, replica favorită a postacilor de partid sau a telespectatorilor de televiziuni de penali e: "Vezi-ți bă de muzica ta de căcat, ce te apuci de ce nu te pricepi? Drogatule!" E uite că n-am de gând să-mi văd de muzica mea de căcat, ci am să-mi exercit dreptul la opinie și la liberă exprimare. Măcar atât am câștigat după '89", a spus Tudor Chirilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel