Cerere în căsătorie pe terenul de tenis. "Este foarte special"- VIDEO

Judecătoarea de tenis olandeză Michaella Krajicek a fost cerută în căsătorie pe teren, la finalul meciului din primul tur de la 'S-Hertogenbosch, de tenismenul german Martin Emmrich. 

La finalul partidei câştigate de Krajicek în faţa slovacei Jana Cepelova (62 WTA), scor 6-3, 4-6, 6-1, Martin Emmrich a intrat pe teren, s-a aşezat în genunchi şi a cerut-o de soţie pe Michaella.

"A fost o surpriză imensă. Adică am discutat despre căsătorie de vreo două ori înainte, dar nu mă aşteptam acum. Este foarte special. Sunt foarte fericită şi mă simt norocoasă că m-a cerut aşa. Ne-am întâlnit aici acum un an de zile şi cred că e un loc foarte special pentru a o face. În primele 10 sau 15 secunde după ce a intrat pe teren mi-am spus «Ok, este plăcut să îl văd, dar e ceva ciudat». Dar apoi am văzut că avea lacrimi în ochi, atunci mi-am dat seama ce urma să se întâmple. Am fost atât de concentrată asupra lui, încât nu am auzit nimic din ce a spus. Eram sigură că voi spune da. Asta era tot ce ştiam atunci" , a declarat fosta ocupantă a locului 30, în vârstă de 25 de ani, potrivit Mediafax

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel