Cel mai iubit judecător din lume are cancer. Frank Caprio, cunoscut pentru bunătatea și sensibilitatea cu care se implica în cazuri, mesaj emoționant: Trăiți fiecare clipă! Nu știți ce e mâine/VIDEO

foto: captură video Facebook, Frank Caprio
foto: captură video Facebook, Frank Caprio

Judecătorul care i-a absolvit de vină pe cei mai mulți și obișnuia să dea verdictul abia după ce asculta "cu inima" povestea din spatele cazului a postat, recent, un mesaj video tulburător.

La vârsta de 87 de ani, Frank Caprio, poate cel mai iubit judecător cunoscut în întreaga lume pentru umorul și înțelepciunea cu care rezolva chiar și cele mai dificile cazuri, a anunțat că suferă de cancer la pancreas. Recent, a postat un mesaj emoționant pe contul personal de TikTok. "Trăiți fiecare clipă! Nu știți dacă ziua de mâine mai vine. Fiți buni, iubiți-vă familia, trăiți frumos!" a spus judecătorul, vizibil slăbit de pe urma medicației, în clipul care a ajuns viral în timp record.

@therealfrankcaprio A TEARFUL INTERVIEW… @astridriveratv and I talk about the important things in life for Despierta America on Univision. #caughtinprovidence #univision #despiertamerica #bekind #love #pray #hope #cancer #viral #emotional #inspiring #nevergiveup ♬ original sound - therealfrankcaprio

Despre faptul că are cancer pancreatic, Caprio a aflat în decembrie anul trecut, în preajma zilei lui de naștere, care ar fi trebuit să fie „una dintre cele mai fericite ale anului pentru mine”, potrivit People.

„Această zi de naștere este puțin diferită de oricare alta pe care am avut-o vreodată. Destul de recent, nu m-am simțit bine și am fost apelat la un examen medical, iar raportul nu a fost unul bun. Am fost diagnosticat cu cancer de pancreas, o formă insidioasă de cancer”, spunea atunci Caprio.

În urmă cu o săptămână, Caprio a revenit în curtea de tribunal, la pupitrul de unde și-a dat verdictele pline de compasiune și umanitate, ani de zile. A fost primit cu aplauze și entuziasm. În imagini se poate vedea cum judecătorul nu mai are păr, semn că urmează chimioterapia.

@queenbeauty50xofficial #smile #friends #lawyer #backincourt #therealfrankcaprio #realhumanbeing #fypシ #viral #tiktok #foryou #foryoupage #usa #unfreezemyacount ♬ Sad Music - Max-Music

Judecătorul e în plin tratament la ora actuală. Merge la ședințe de chimioterapie atât în Rhode Island, cât și la Institutul de Cancer Dana-Farber, componentă a Spitalului General din Massachusets.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel