Cel mai înalt hotel din lume își așteaptă clienții din octombrie - GALERIE FOTO

Potrivit anunțului de miercuri al grupului hotelier Marriott, în octombrie 2012 se va inaugura cel mai înalt hotel din lume, JW Marriott Marquis Dubai, unde serviciile de înaltă clasă completate cu un ambient rafinat deosebit va asigura chiar și cele mai exigente pretenții ale viitorilor clienți.

JW Marriott Marquis Dubai va fi cel mai înalt hotel din lume. Cu o înălţime de ”355 m, având cu numai 26 m mai puţin decât Empire State Building din New York” va dispune și de cel mai mare mall de cumpărături din lume, precizează Marriott International.

Situat pe stada  Sheikh Zayed, hotelul va fi un punct de reper în zona destinată oamenilor de afaceri, unde sălile destinate evenimentelor în supafață de 4.015 mp, cele 15 restaurante cu diverse specialități culinare internaționale sau Clubul de Sănătate și saloanele Spa Saray urmează să-şi primească primii clienţi în ultimul trimestru al anului.

Potrivit grupului hotelier, pentru început, doar 804 de camere, câteva restaurante și saloane vor fi puse la dispoziția clienților, urmând ca într-o etapă ulterioară, hotelul să funcționeze la capacitate maximă.

Dezvoltat pe două turnui iconice, JW Marriott Marquis Dubai care oferă o priveliște deosebită asupra golfului și a deșertului, se va alătura celorlalte proiecte de mare anvergură construite în ultimii ani în Dubai, printre care cel mai înalt turn din lume, Burj Khalifa, inaugurat în ianuarie 2010.

Politica de confidenţialitate şi termenii şi condiţiile Google se modifică. Aceste lucruri contează.Aflaţi mai multeÎnchideţi
Traducere
Necesitatea de a rezerva de 10 sau mai multe camere de întâlnire, sau spatiu caz, sau o combinaţie a celor două? Spune-ne un pic despre evenimentul dumneavoastră, atunci vă vom contacta şi planifica împreună. Camerele sunt dotate cu cele mai recente tehnologii, inclusiv televizoare LCD, staţii de iPod şi internet wireless Exploreaza o multitudine de senzatii gustative cu 15 restaurante, baruri şi lounge 4015 mp de spaţiu total de eveniment, cu două balrooms şi 22 camere de întâlnire Breakout JW Marriott Marquis este mai presus de cartierul de afaceri din Dubai, pe Sheikh Zayed Road Răspândit pe două turnuri iconice, hotelul oferă privelişti excepţionale ale oceanului şi de deşert Hotelul de 5 stele este de 20 de minute de Aeroportul Internaţional Dubai
Nou! Ţineţi apăsată tasta Shift, faceţi clic pe cuvintele de mai sus, apoi trageţi-le pentru a le reordona. Renunţaţi
Faceti click pentru traducerea alternativa

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel