Cea mai șocantă campanie anti-fumat - Video

Guvernul din Marea Britanie a pregătit, pentru anul 2013, o reclamă șocantă anti-fumat, pentru a-i determina pe milioanele de britanici să renunțe la viciu. Reclama prezintă imaginea înspăimântătoare a unei tumori în creștere, care iese dintr-o țigară. 

Noua campanie a Departamentului de Sănătate, lansată vineri, este răspunsul la statisticile, potrivit cărora mai mult de o treime dintre fumători consideră că riscurile pentru sănătate sunt cu mult exagerate. Rezultatul este cu atât mai dezastruos cu cât fumatul este cea mai mare cauză de deces prematur în Marea Britanie, luând mai bine de 100.000 de vieți pe an. Campania se bazează pe ideea că fumatul a doar 15 țigări poate duce la apariția unei tumori canceroase, potrivit Departamentului de Sănătate. Șeful Medical Saly Davies a declarat că fumătorii joacă ruleta rusească cu fiecare țigară. "Este o campanie dură, care arată efectele nocive ascunse ale fumatului", a spus ea.

Unul din doi fumători, care mor din cauza fumatului, mor de cancer. Două treimi din cei opt milioane de fumătorii ai națiunii spun că ar vrea să renunțe la fumat. Campania îi îndeamnă să meargă în farmacii, de unde să ridice gratuit NHS Quit Kit.

Campania a costat 2,7 milioane de lire sterline și va rula timp de nouă săptămâni la televizor, panouri și online.

 Vezi aici video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel