Ce NU ai voie să faci în PRIMA ZI de PAȘTI. De ce nu e bine să mănânci oul cu sare

Ce nu ai voie să faci în PRIMA ZI de PAȘTI. De ce nu e bine să mănânci oul cu sare. În tradiția populară, în prima zi de Paști, se să spune că nu este bine să mănânci oul cu sare. Iată care este motivul.

Ce nu ai voie să faci în PRIMA ZI de PAȘTI. În ziua de Paşti nu este bine să dormi, pentru că în restul anului vei fi somnoros, vei avea ghinion. Oamenii credeau că viermii vor mânca semănăturile, recolta va fi distrusă şi îi va prinde ploaia ori de câte ori vei vrea să lucrezi câmpul dacă vor dormi de Paște.

Ce nu ai voie să faci în PRIMA ZI de PAȘTI. De asemenea, nu trebuie să arunci lumânarea aprinsă în noaptea de Paște, ci e bine să o ții în casă. De fiecare dată când familia are parte de momente dificile, este bine să se aprindă lumânarea. De asemenea, și atunci când este furtună ori o calamitate, este bine să se aprindă această lumânare.

Ce nu ai voie să faci în PRIMA ZI de PAȘTI. O altă tradiție spune că în ziua de Paşti nu se mănâncă oul cu sare. Se spune că transpiri tot anul, potrivit tradiției populare.

Vezi și: COPIII NĂSCUȚI în prima zi de PAȘTI. Ce li se va întâmpla celor mici

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel