EXCLUSIV  Ce a ”pățit” fiul lui Piedone, Vlad, când a ieșit pe străzile din Sectorul 5. Dezvăluirile Laviniei Șandru: 100 de metri am mers într-o oră și jumătate/ VIDEO

foto Facebook Vlad Popescu Piedone
foto Facebook Vlad Popescu Piedone

Lavinia Șandru, coordonator comunicare PUSL, a fost prezentă în platoul DCNews TV, unde l-a menționat pe fiul lui Cristian Popescu Piedone, Vlad Piedone, ca posibilă variantă de candidat pentru Sectorul 5. 

Lavinia Șandru, coordonator comunicare PUSL, a fost prezentă în platoul DCNews TV, începând cu ora 18:00, pentru a dezbate cele mai importante subiecte ale momentului. Emisiunea a fost transmisă astăzi, 4 martie, pe DC News și DC News TV, dar şi pe paginile de Facebook şi Youtube ale celor două site-uri. Una dintre temele aduse în discuție a fost candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Capitalei. Ce se întâmplă cu Primăria Sectorului 5 în această situație? Lavinia Șandru l-a menționat pe fiul acestuia, Vlad Piedone, ca posibilă variantă de candidat pentru Sectorul 5.

"S-a creat o emulație extraordinară în Sectorul 5"

"Poate să candideze altcineva în Sectorul 5. Poate chiar Vlad Piedone, fiul lui, să candideze dacă vrea. Este bine cunoscut. Eu îmi aduc aminte atunci când Cristian Popescu Piedone era închis, a stat un an și o lună în închisoare nevinovat, se discuta despre alegeri parțiale la Sectorul 5. PUSL, partidul lui Cristian Popescu Piedone, a zis: ‘Mergem în alegeri cu Vlad Piedone, fiul lui Cristian Popescu Piedone’. S-a creat o emulație extraordinară în sectorul 5. Eu m-am dus într-o zi să-i iau un interviu lui Vlad Piedone și m-am întâlnit cu el pe stradă. Am discutat ce are el de gând să facă să continue, am făcut cred că 100 de metri într-o oră și jumătate. Toată lumea venea și îl pupa. Îl recunoșteau și îl pupau. Îi spuneau că se roagă pentru Cristi Piedone și așa mai departe. Deci, s-a creat în jurul lui o emulație și eu sunt convinsă că astfel de lucruri se pot crea. Până la urmă, votul este unul emoțional. Oamenii votează emoțional. Au nevoie să vadă lucruri care se mișcă, să vadă că se întâmplă ceva", a spus Lavinia Șandru, coordonator comunicare PUSL.

VEZI TOATĂ EMISIUNEA AICI:

                                     

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel