Ce a făcut Anca Pandrea când a murit Iurie Darie

anca-pandrea
anca-pandrea

Anca Pandrea a făcut o mărturisie șocantă cu privire la reacția ei atunci când Iurie Darie a murit.

“L-am sărutat şi n-am simţit că-i bate inima şi pentru prima oară în 26 de ani, i-am dat două palme zdravene, aşa cum am văzut în fime, în speranţa că se va trezi”, a spus Anca printre lacrimi.

“La înmormântare, m-am tras de păr şi mi-am muşcat buzele, iar el avea guriţa uscată de tot şi nici nu mai puteam să-l sărut. I-am dat sângele meu pentru buziţele lui.

40 de zile am să-i fac toate datinile, dar nu ştiu dacă am să rezist 40 de zile. Aseară am dormit în hainele lui”, a continuat actriţa.

După ce a anul acesta s-a confruntat cu grave probleme medicale, actorul Iurie Darie s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani.

Iurie Darie a fost internat de mai multe ori la spitalul ”Bagdasar Arsenie” din București, unde a fost intubat nu doar o dată, deoarece nu putea respira de unul singur. Luna trecută acesta a juns și la Spitalul Universitar de Urgență, acuzând dureri în piept și probleme respiratorii. Primele probleme ale actorului au apărut anul acesta, în mai, când a fost internat de urgență de soția sa, Anca Pandrea. Peste numai o lună, Iurie Darie a fost transferat la spitalul de Urgență ”Bagdasar-Arsenie,” unde a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru a i elimina lichidul acumulat la nivelul creierului. Însă, a suferit un atac cerebral. După luni întregi de durere și chin, el a fost externat pe 21 septembrie. În cele din urmă, actorul a fost răpus de boală și a murit vineri noapte, la vârsta de 83 de ani.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel