EXCLUSIV  Carmen Avram: M-A ȘOCAT! Înseamnă dictatură. Aruncăm țara în haosul comunismului - VIDEO

Jurnalista Carmen Avram, într-un interviu acordat DC News, a mărturisit că a șocat-o faptul că s-a cerut dispariția unor televiziuni.

„Oamenii care cer așa ceva nu au trăit în comunism sau nu au trăit suficient. E bine să iasă oamenii în stradă, e bine să ai voci care spun altceva. E foarte bine, pentru asta au murit oameni", a declarat jurnalista.

M-a șocat

„Ce m-a șocat este că s-a cerut să dispară niște televiziuni. Dacă rămân doar cele care le plac, înseamnă dictatură. Dictatura s-a bazat întotdeauna pe o singură sursă de informare. Ceaușescu a făcut asta. Peste tot unde vrei să ai dictatură, ai o singură sursă de informare. Niciun dictator pe pământ nu vrea să aibă oponenți și ziare care să strige Greșit, greșit, greșit", a spus Carmen Avram.

Aruncăm țara în haosul comunismului

„Să ceri o singură voce în presă este distructiv. Aruncăm țara în haosul comunismului, în cea mai neagră perioadă a comunismului. Acum ar trebui să sărbătorim faptul că putem spune orice fără să ne aresteze nimeni, cum se întâmpla atunci", a spus Carmen Avram.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel