EXCLUSIV  Rețetă de slăbit. Carmen Avram: Am recomandat-o. Doamnele au avut rezultate instantaneu - VIDEO

Carmen Avram, realizatoarea emisiunii "În premieră", de la Antena 3, spune că știe o rețetă de slăbit cu rezultate imediate.

„Am o rețetă de slăbire. Am descoperit o doamnă care face un mesaj absolut extraordinar. Am recomandat-o la foarte multă lume și doamnele au avut rezultate instantaneu. Nu e un singur caz, am văzut mai multe doamne cărora le-am recomandat-o", a spus Carmen Avram, într-un interviu acordat DC News.

„În rest, am văzut-o pe Jane Fonda care spunea că nu mănâncă pâine deloc. Dacă te uiți la ea cum arată. (...) Cred că lipsa de pâine e o soluție. Și apă, multă apă. Asta a funcționat la mine. Și mersul pe jos. Întotdeauna în deplasări, când plecam undeva, mă întoarcem cu trei, patru kg mai puțin", a mai spus jurnalista.

[citeste si]

Răspunsul complet, în filmarea de mai jos:

#metoo

Amintim că jurnalista a vorbit, în cadrul aceluiași interviu, și despre campania #metoo. „Cred că abuzul și hărțuirea sexuală există. Nu cred, sunt sigură că există. Nu am fost personal victimă, deși acum, cu toată campania asta, care are un efect ciudat asupra multora, începi și te gândești: cel care îmi spunea că sunt drăguță sau drăguț m-a hărțuit sau... ", a zis Carmen Avram.

VEZI ȘI #metoo. Carmen Avram: Poate să te distrugă. Mircea Badea a explicat foarte bine - VIDEO

Fake news

De asemenea, a discutat și despre fake news (n.r. știri false), precizând că trebuie să dispară. „Fenomentul fake news mi se pare foarte, foarte periculos, din alt punct de vedere și cred că se lucrează foarte intens și îmi scapă motivul. Mi-e teamă că nu este făcut pentru a regulariza presa toată - și pe cea din online - și a o duce la un monitor comun, să vadă de adevărul adevărat, ci mi-e teamă că este îndreptat spre instituții care își fac treaba bine", a spus Carmen Avram.

VEZI ȘI FAKE NEWS. Carmen Avram: M-am speriat foarte tare și l-am întrebat: nu vă supărați, cum o să decideți...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel