Care sunt femeile care au „contribuit” la divorțul soților Bănică - Foto

După șapte ani de căsnicie, Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au decis că este mai bine să se despartă. În toată această perioadă, Ștefan Bănică a fost, de mai multe ori, implicat în scandaluri legate de presupuse infidelități. Iată care sunt femeile despre care se spune că „ar fi pus umărul” la despărțirea celor doi.

Cele patru femei despre care presa a scris că ar fi avut relații cu artistul de-a lungul mariajului sunt Lavinia Pârva, Adriana Popa, Adriana Nicolae și Mădălina, de la Red Blonde, conform

Cu doar câteva săptămâni înainte, cântărețul fusese implicat într-un alt scandal, după ce a fost surprins în compania unei tinere blonde. Ulterior, domnișoara cu pricina s-a dovedit a fi stilista solistului, Adriana Popa, cu care are, așa cum declara acesta o „relație profesională”.

Tot o Adriana, de data aceasta Nicolae, avea să stârnească o adevărată furtună în lumea mondenă. În 2010 instructoarea de fitness, care era pe atunci însărcinată a afirmat că „tatăl copilul este un anume junior”, iar toată lumea s-a gândit la soţul „Zânei”. În urmă cu câteva luni, Andreea Marin Bănică şi Adriana Nicolae au avut o confruntare în direct, chiar pe scena unui eveniment monden. Soţia lui Ştefan Bănică Jr. i-a cerut atunci presupusei „rivale” să facă public numele adevăratului tată al copilului său: „Dacă tot suntem aici, spune: da sau nu? E tatăl copilului tău?”, a întrebat Andreea. Răspunsul s-a lăsat în zadar aşteptat. Recent, s-a aflat că juniorul cu care Adriana a făcut copilul este fiul lui Cristian Țânțăreanu, Dragoș.

Mădălina, componenta formației Red-Blonde, a făcut și ea parte de pe lista presupuselor aventuri ale lui Bănică, după ce presa a scris că blonda și artistul, pe atunci colegi la „Dansez pentru tine”, ar fi avut o „întâlnire nocturnă”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel