Candidații PNL în Neamț. Ciucă: Le-am cerut să lase faptele să vorbească pentru ei / video

Agerpres
Agerpres

Nicolae Ciucă, președintele Partidului Național Libera, se află în județul Neam, la lansarea candidaților pentru alegerilor locale din acest an.

Joi seară, Nicolae Ciucă, președintele PNL, a fost prezent la evenimentul de lansare a candidaților în Neamț. Acesta consideră că județul Neamț are suficiente motive să-și îndrepte ochii spre politicile de dreapta 

„Avem doi nemțeni, doi romașcani, pe George Lazăr și domnul Laurențiu Leoreanu. (...) Eu, personal, le-am cerut să aibă o abordare în care să vorbească mai puțin și să lase faptele să spună despre ei și cetățenii să-i aprecieze pe măsura realizărilor, nu a promisiunilor“, a declarat președintele PNL, Nicolae Ciucă.

Liberalul Laurențiu Leoreanu a avut două mandate de primar și două de parlamentar. Acum, Nicolae Ciucă i-a acordat încredere pentru un nou mandat la Primăria din Roman.

„Îl cunosc din 2011. Și atunci discutam și prezenta cu foarte mult entuziasm proiectele pe care le are în  dezvoltare. Astăzi suntem la unul dintre ele“, a spus Nicolae Ciucă. El a făcut la fabrica la care liberalii au ales să lanseze candidatura pentru primărie.

„Se întoarce pentru a putea să-și ducă mai departe, alături de cetățenii Romanului, alături de echipa PNL, o serie întreagă de proiecte pentru care se angajează foarte ambițios să le ducă la bun sfârșit“, a completat Nicolae Ciucă. 

Liderul liberalilor a vorbit și despre candidatul la Consiliul Județean Neamț, Gigel Lazăr, despre care a spus că este un „președinte de filială tânăr, care a reușit să coaguleze o echipă tânără, să vadă care sunt problemele județului Neamț și să le rezolve“. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel