Când vor începe lucrările la autostrada Sibiu-Pitești

autostrada
autostrada

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, că lucrările la autostrada Sibiu-Piteşti vor începe în 2015 pe baza noului studiu de fezabilitate.

”Le-am confirmat celor de la Dacia că din programul 2007-2013 de autostrăzi deja s-au alocat 25 milioane euro pentru actualizarea studiului de fezabilitate, că în 2015 începem lucrările pe baza noului studiu de fezabilitate din ambele capete şi dinspre Sibiu şi dinspre Piteşti (...) şi că toată autostrada Piteşti-Sibiu va fi finalizată din programarea 2014-2020”, a spus Victor Ponta, la Piteşti.

La remarca unui jurnalist că ministrul Transporturilor, Dan Şova, a scris pe blog că lucrările la această autostradă ar începe în 2017, Ponta a arătat că depinde despre ce tronson este vorba.

”Nu există un singur tronson. (...) Nu poţi să vorbeşti despre un singur an în care este inaugurat. (...) O să-i spun domnului Şova mai bine să vorbească decât să scrie pe blog, că văd că au toţi boala blogurilor şi cred că nici el nu mai înţelege ce scrie pe blog”, a afirmat premierul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel