Cabinetul de Război al Israelului se reunește pentru a lua o decizie privitoare la Iran. Vor exista un răspuns militar și o „ofensivă diplomatică”

FOTO: Reuters Marketplace
FOTO: Reuters Marketplace

Cabinetul de Război al Israelului se reunește astăzi pentru a luat o decizie privitoare la răspunsul care ar urma să fie dat Iranului, după atacul de sâmbătă noaptea.

Cabinetul de Război al Israelului se va reuni astăzi pentru a discuta răspunsul său la atacul iranian, au declarat oficiali israelieni pentru Reuters, citat de Sky News.

Nu a fost stabilită încă ora întâlnirii, au spus ei.

Va fi a treia oară când cabinetul decizional se întrunește, după atacul din noaptea de sâmbătă spre duminică.

Ministrul Afacerilor Externe al Israelului, Katz, a declarat anterior că va exista un răspuns militar și o „ofensivă diplomatică”.

Acesta din urmă face referire la apelurile Israelului pentru ca aliați să declare Gărzile Revoluționare Iraniene drept organizație teroristă și să impună sancțiuni.

Franța, Germania, Marea Britanie, Rusia, SUA și ONU au cerut reținere militară.

Ministrul Afacerilor Externe din Germania, vizită în Israel

Ministrul Afacerilor Externe al Germaniei se va deplasa astăzi în Israel pentru a discuta despre cum să prevină escaladarea tensiunilor în regiune după atacul Iranului din weekend.

„Este incredibil de important pentru noi, ca guvern federal german, în aceste vremuri fragile, să lucrăm cu toții împreună pentru a contribui la de-escaladarea întregii regiuni”, a declarat Annalena Baerbock la o conferință de presă la Berlin cu omologul său iordanian, Ayman Safadi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel