Cabine foto la CFR Cluj - FC Viitorul. Cine intră gratis pe stadion

CFR Cluj a organizat sectoare speciale în tribune pentru Ziua Îndrăgostiţilor. 

Clubul CFR Cluj a anunţat pe pagina oficială de Facebook că a pregătit o surpriză specială pentru suporterii îndrăgostiţi ai echipei. De Valentine's Day, partenerele acestora nu vor plăti bilet la meciul cu Viitorul.

Mai mult decât atât, clujenii au amplasat în tribune şi două cabine foto unde suporterii îşi vor putea face fotografii personalizate cu CFR Cluj, alături de partenerele lor.

„Două cabine foto la CFR Cluj - FC Viitorul! Pentru toate cuplurile şi nu numai, am pregătit o surpriză la meciul cu FC Viitorul! În zona food-court-ului de la Tribuna 2 (partea dinspre stradă) şi la VIP (primul nivel) o să găsiţi câte o cabină foto. Acolo CFR-iştii îşi vor putea face fotografii personalizate cu CFR Cluj în mod gratuit şi să păstreze o amintire frumoasă de la meciul de vineri! Cabinele foto vor fi la locurile lor începând cu ora 18:30 şi inclusiv la pauza meciului cu Viitorul. Vă aşteptăm din timp la stadion pentru a vă fotografia pe stadionul vostru preferat. Nu uitaţi! Dacă vă cumpăraţi bilete la meciul cu Viitorul în sectoarele Valentine's Day, iubita sau soţia intră gratis vineri seara pe stadion şi se poate aşeza lângă voi", a fost anunţul făcut de clubul CFR Cluj pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel