Bruno Mars a donat 1 milion de dolari pentru cei afectați de criza apei din Flint

Cântărețul american, Bruno Mars a anunțat sâmbătă, în fața unei mulțimi din Michigan că a donat 1 milion de dolari pentru cei afectați de criza apei din Flint, Michigan.

Artistul a îndemnat mulțimea să îl susțină și a mulțumit audienței pentru suportul acordat acestei cauze. ,,Sunt  recunoscător audienței mele din Michigan pentru că s-a alăturat cauzei mele, vor fi în continuare provocări în decursul anilor pentru locuitorii din Flint și e important să nu uităm de surorile și frații noștrii afectați de acest dezastru

Bruno Mars și Line Nation au anunțat că încasările din Detroit au fost redirecționate către Comunity Foundation of Greater Flint ,, Ca oameni și mai ales ca americani, trebuie să ramânem uniți pentru a ne asigura că așa ceva nu se va mai întâmpla niciodată în nicio comunitate.

Această stare de urgență a fost declarată în ianuarie 2016, în timpul prezidențiatului lui Barak Obama, după ce mii de oameni au fost expuși unui nivel ridicat de plumb din apa potabilă. Această problemă a început în 2014 după ce a fost modificată sursa de apă potabila a orașului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel