Brăila: Fotbalist american de la Dacia Unirea, depistat cu şedere ilegală în România

Un tânăr de 22 de ani din Statele Unite ale Americii, fotbalist la Dacia Unirea Brăila, a fost depistat cu şedere ilegală de către poliţiştii de imigrări din Brăila, el fiind sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.200 de lei şi obligat să părăsească teritoriul ţării în termen de 15 zile.

Potrivit IPJ Brăila, poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări - Biroul pentru Imigrări al judeţului Brăila au desfăşurat un control cu forţe proprii pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a cetăţenilor străini, pe raza judeţului, ocazie cu care a fost depistat cu şedere ilegală un cetăţean din SUA, în vârstă de 22 de ani, care nu mai îndeplinea condiţiile şederii pe teritoriul României.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta a intrat legal în România, însă, la expirarea perioadei legale de şedere, nu a părăsit teritoriul ţării. Urmare a celor constatate, poliţiştii de imigrări au emis pe numele acestuia decizie de returnare, prin care este obligat să părăsească ţara în termen de 15 zile şi a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.200 de lei. Pe numele americanului a fost instituit şi consemnul nominal de nepermiterea intrării în ţară pentru o perioadă de 6 luni de zile, în conformitate cu prevederile OUG 194/2002 privind regimul străinilor în României, cu modificările şi completările ulterioare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel