Boloni, despre meciul cu Viitorul: Antwerp nu porneşte cu un avantaj

Viitorul va întâlni echipa lui Ladislau Boloni, în turul doi al preliminariilor Europa League.

Royal Antwerp nu porneşte cu un avantaj în dubla manşă cu FC Viitorul, din turul 2 preliminar al Europa League, a estimat antrenorul echipei belgiene, Ladislau Boloni, citat de site-ul walfoot.be. Boloni a amintit că Viitorul a început deja campionatul, în timp ce Antwerp va debuta în noua ediţie a Pro League pe 28 iulie, la trei zile după manşa întâi contra deţinătoarei Cupei României.

Boloni ar fi preferat ca formaţia lui să evolueze în turul 3 preliminar al Europa League, dar acest lucru nu mai este posibil după ce UEFA a autorizat marţi clubul KV Mechelen să joace în a doua competiţie europeană intercluburi. "Aş fi preferat să nu jucăm acest meci, fiindcă va trebui să începem această competiţie fără să fim rodaţi", a spus tehnicianul român. "Bun, asta-i situaţia", a adăgat el.

În opinia lui Boloni, povestea din jurul clubului KV Mechelen nu face bine fotbalului belgian.

Mechelen, suspectă de meciuri trucate

După cum s-a anunţat, UEFA şi-a dat acceptul ca Mechelen, deţinătoarea Cupei Belgiei, să joace în Europa League, în faza grupelor, astfel că Antwerp va fi în principiu adversara echipei Viitorului în turul 2 preliminar.

Pe 10 iulie, CBAS a autorizat-o pe Mechelen să joace în prima divizie în sezonul 2019-2020, la fel ca Waasland-Beveren, după ce un meci dintre cele două echipe, disputat pe 11 martie 2018, a fost suspectat că fost trucat. Aceasta a fost o decizie provizorie a CBAS, ce nu a emis încă un verdict privind achitarea completă sau posibile sancţiuni.

Nu este cu totul exclus ca CBAS să-i interzică lui Mechelen participarea în cupele europene. În acest caz, Antwerp va evolua în turul 3 preliminar al Europa League (8 şi 15 august).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel