Bolcaș: "Băsescu, tot mai ridicol". De Ce îl șantajeză pe Ponta

bolcas decenews
bolcas decenews

Avocatul Lucian Bolcaș a explicat pentru DC News ce stă la baza declarației politice a lui Traian Băsescu de joi și de ce îi este frică președintelui de așa-zisa eroare din noul Cod de procedură penală, de articolul 140. 

"Domnul Băsescu ar trebuie să realizeze că devine pe zi ce trece mai ridicol. Domnul Băsescu a afirmat că prim-ministrul Victor Ponta devine emblema corupției în condițiile în care deocamdată refuză să ia în considerare șantajul lansat de acesta pentru a îndrepta greșelile evidente din punctul lor de vedere, pentru a îndrepta ceea ce ei cred că au greșit Boc și Predoiu ca ministru al Justiției", a declarat Lucian Bolcaș.

Dacă 140 ar fi emblema corupției, răspunderea ar fi a lui Boc

Avocatul a adăugat: "Dacă ar fi adevărat că acest articol 140 din Codul de procedură penală ar reprezenta emblema corupției, ar fi emblema celor care l-au formulat, al celui care și-a asumat răspunderea pentru acest articol și care este fostul prim-ministru Boc, din fericire fostul prim-ministru Boc".

De ce-l supără pe Băsescu articolul 140

Avocatul Bolcaș a mai explicat că "Întâmplător, toată această deslănțuire a domnului Băsescu chiar de la pupitrul Administrației Prezidențiale nu are decât o sorginte: balaurului i s-a tăiat un cap. Mecanismul totalitarist al interceptărilor telefonice, a supravegherilor făcute și atunci când trebuie și atunci când nu trebuie spre șantajarea unor oameni, a fost retezat și este un lucru bun".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel