Bogdan Vătăjelu - Sunt aici să ajut Ştiinţa să câştige trofee

Fundaşul Bogdan Vătăjelu, întors la Universitatea Craiova după trei ani petrecuţi în Cehia, la Sparta Praga şi Jablonec, a afirmat, marţi, într-o conferinţă de presă, că a revenit la echipa olteană pentru a o ajuta să câştige trofee. 

"Eu mi-am dorit foarte mult să rămân cât mai mult afară, pentru că îţi doreşti să te dezvolţi fotbalistic, dar în ăştia doi ani jumate pentru mine nu s-a întâmplat asta. Atunci când mi s-a oferit oportunitatea să mă întorc acasă am făcut-o imediat, fără să mă gândesc. Dacă mi se oferea şansa să rămân acolo aş mai fi rămas. Nu spun că vreau să rămân aici, că vreau să mă plafonez, dar în doi-trei ani aş putea să plec, aş putea să mă întorc din nou pentru că ştiu sută la sută că nu am arătat ce am putut acolo unde am fost. Nu ştiu dacă are vreun jucător postul de titular bătut în cuie, eu am venit să joc, asta e clar. Sunt aici să ajut Ştiinţa să mai câştige trofee, a declarat Vătăjelu. 

Jucătorul echipei craiovene crede că echipa are de parcurs un drum lung până să ajungă în grupele Ligii Europa. 

"Mă bucur că m-am întors aici, mi-am dorit să mă întorc acasă, nu am stat foarte mult să mă gândesc. Acum totul este la un nivel foarte înalt, mă refer la bază de antrenament şi la toate celelalte. Acum cred că sunt condiţii să te baţi să câştigi campionatul, cupa. Cred că asta ne obligă să dăm cât mai mult şi să aducem trofee în visteria clubului. Cu majoritatea băieţilor de la echipă mă ştiu, cred că ar trebui să avem încredere şi în juniorii clubului. Acum aşteptăm meciurile din Liga Europa şi începutul campionatului, sperăm să fie mult mai bine decât anul trecut. Eu cred că lotul este numeros şi calitativ. În Europa League este un drum destul de lung ca să ajungi în grupe şi nu va fi uşor, dar e clar că trebuie să ne fixăm obiective cât mai mari ca să muncim şi să le atingem. Am încredere că o să fie bine şi sper să ajungem acolo unde ne dorim", a mai spus jucătorul oltean.

Gruparea Universitatea Craiova şi-a prezentat marţi, într-o conferinţă de presă, cele cinci achiziţii pe care le-a efectuat în această pauză competiţională: Kamer Qaka, Antoni Ivanov, Alexandru Ioniţă, Andrei Marinescu şi Bogdan Vătăjelu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel