Bogdan Chirieac, despre un scenariu devastator pentru președintele Klaus Iohannis

17 dec 2014 / 21:27

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat, miercuri seară, un scenariu devastator pentru președintele ales al României, Klaus Iohannis.

Invitat în emisiunea "Subiectiv", de la Antena 3, analistul politic a vorbit despre un eventual verdict defavorabil lui Klaus Iohannis în procesul de incompatibilitate cu ANI.

"Vreau să faceți un exercițiu de imaginație: ce ar însemna un astfel de verdict, care să însemne și împiedicarea mandatului?", și-a întrebat moderatorul Răzvan Dumitrescu invitații.

"Înseamnă țara în haos. Bine, noi avem un precedent periculos, dl Dumitrescu. Unul singur știu eu - votul de demitere al dlui Băsescu din vara lui 2012. Atunci, Curtea Constituțională, într-un moment care probabil că va fi anchetat la un moment dat, cu faxul acela dat la 5 dimineața, cu încălcări grave ale legilor țării, a aruncat la gunoi 8,4 milioane de votanți.

Deci acela a fost un moment. Mă gândesc, ținând seamă că poporul n-a spus nimic atunci - suntem obișnuiți să fim călcați în picioare, nici o hotărâre judecătorească împotriva dlui Iohannis nu cred că va provoca reacții, să știți. Uitați, gândindu-mă în acest moment, nu știu ce s-ar întâmpla", a comentat Bogdan Chirieac.

Vezi și: Bogdan Chirieac. Domnul Traian Băsescu va începe să-l atace pe Klaus Iohannis